Spelend veranderen

Veranderen door spelen

Door te spelen, door ander gedrag uit te proberen, sterker nog door alleen al een andere houding aan te nemen, beinvloed je jezelf en de ander. Door te spelen met je eigen gedrag kun je een groter bereik krijgen. Kun je vrijer naar de situatie en de ander (en jezelf) kijken. Door bewustzijn van de invloed van je eigen gedrag en het weten wat je authentieke kracht is, kun je makkelijker schakelen in gedrag en eerder bereiken wat je wilt.

Door mijn sensitiviteit in spel kan ik je laten ervaren en bewust maken wat het effect is van je gedrag. Ik kan je uitdagen om op je eigen wijze ander gedrag in te zetten en je authenticiteit te gebruiken om te bereiken wat je wilt.

Het is mijn vak om het praktisch te maken, theorie is leuk, maar vooral als het werkt in de praktijk op een manier die bij je past.

Ik kan adviseren over het gebruik van acteurs binnen trainingen en over verschillende werkvormen. Naast het standaard rollenspel werk ik ook met bijvoorbeeld de carrousel, het regiemodel en spanningscontrole oefeningen. Ik heb ervaring met het aanbieden van diverse theateroefeningen aan groepen.

Ik werk ook individueel of in kleine groepjes met rollenspel, terugspeeltheater, improvisatie, voice-dialogue, dramatherapie, psychodrama, meditatie, bewustzijnsoefeningen en Ontknooping.

Daarnaast ben ik bekend met diverse trainingsmodellen zoals o.a. de Roos van Leary, DISC, Transactionele Analyse (TA), Situationeel leidinggeven, Kernkwadranten, Insights discoveries, STAR.

Regelmatig werk ik als trainingsactrice voor Training of Mars voor meer weerbaarheid van personeel in de luchtvaart. http://trainingofmars.nl/