Speel je Sterk

Wil je je sterker voelen? Wil je sterker overkomen, maar wel op een manier die bij je past? Ben je benieuwd naar je eigen kracht? En ben je bereid om naar jezelf te kijken en te experimenteren met kanten van jezelf waar je minder bekend mee bent?

Speel je Sterk is een training waarin je speels kan onderzoeken wat bij jou past aan sterk gedrag. Een training waarbij je concreet kan oefenen met nieuw gedrag, maar ook kijkt naar de achterliggende overtuigingen die je weerhouden nieuw gedrag in te zetten. Met die overtuigingen ga je spelen, zodat je de kracht ervan gaat leren kennen.Het is een actieve training waarin je aan de slag gaat met kanten van jezelf die je misschien wat minder gebruikt. We gaan er mee spelen, de kracht ervan gebruiken en praktisch inzetten.

Ik ben zelf opgevoed met de norm dat ik lief en aardig hoorde te zijn. In mijn werk kreeg ik vaak terug dat ik te lief of onzeker overkwam. Door mij bewust te worden wat me belemmerde om me sterk neer te zetten en door te spelen met andere soorten gedrag, heb ik allerlei manieren gevonden om mezelf sterker te voelen en sterker over te komen. Deze manieren zijn verwerkt in de training.

Leer nieuwe kanten van jezelf zien, speel ermee, ervaar de kracht en het plezier die daarin zitten, ervaar de kracht die in jou zit.

Wat het je oplevert is dat je zicht krijgt op wat je belemmert om sterk gedrag in te zetten. Dat je concrete weet hoe je jezelf sterk neer kan zetten. Dat je daarvoor manieren gevonden hebt die bij jou passen.